Nipaco Storme / Winsol - Certified Dealer

Zonwering

Zonneschermen of knikarmschermen (merknamen Combisol & Lumisol) zijn de gedroomde zonwering voor uw terras: verkrijgbaar in verschillende breedtes en met een grote uitval zodat u volop van uw terras kan genieten. Met een terraszonwering kan u nog vaker van uw terras genieten, het hele jaar rond ! Verandazonwering en verticale zonwering (screens) beschermen grote glaspartijen in uw woning: steeds de juiste oplossing, of het nu schuiframen zijn, een glazen dak, een lichtstraat of uitbouw (erker). Markiezen en uitvalschermen (Alubox) zijn dan weer een ander type zonnewering in ons ruime aanbod, te gebruiken voor alle mogelijke toepassingen.

Energiebesparend... en milieuvriendelijk

Een doeltreffende zonwering leidt tot een spectaculaire daling van de zoninstraling. Je houdt de warmte tegen nog voordat ze zich via het raam in de woning kan verspreiden. Zo kan je aanzienlijk besparen op je koeling en/of airconditioning.

Bescherming tegen UV straling

Een zonnescherm heeft een uitstekende beschermingsgraad tegen UV straling. Het filtert fel zonlicht en verzacht zo de straling voor je ogen.

Genieten van de koelte... op je terras en in huis

Een degelijke zonwering zet licht en energie om in een aangename omgevingstemperatuur, zowel binnen als buiten. Met Winsol zonwering wordt minimum 70% van de warmte van de zonnestralen tegengehouden.

Breng een stukje binnen naar buiten

Breid je leefruimte van binnen verder naar buiten uit. Met een Winsol zonwering wordt je terras ook echt een leefruimte waar je s zomers dag in , dag uit kan genieten.

Zorg voor je interieur

Overdadig zonlicht kan niet alleen schadelijk zijn voor je gezondheid (huid), maar ook voor je interieur. Een goede zonwering beschermt je meubilair, behang, gordijnen,... tegen verkleuring.

Uiterst decoratief... een ideale sfeerschepper

Een zonwering kleurt je "zonnige dag"... zoals je dat zelf wil. Het kleur van het zonweringdoek beïnvloedt de lichtintensiteit onder een zonwering en kleurt zo het zonlicht.

Een blauw zonweringdoek: de kleur van zonlicht=koeler ...een gevoel van frisheid.

Een oranje zonweringdoek: verwarmt de kleur van het licht... een "vrolijke sfeer", warmte gevoel.

 

Openingsuren

 

Maandag: 9.00 - 12.00u 13.30 - 18.00u
Dinsdag 9.00 - 12.00u 13.30 - 18.00u
Woensdag 9.00 - 12.00u 13.30 - 18.00u
Donderdag 9.00 - 12.00u 13.30 - 18.00u
Vrijdag 9.00 - 12.00u 13.30 - 17.00u
Zaterdag 9.00 - 12.00u -- gesloten --
Zondag -- gesloten --